Udskiftning af forrude

Udskiftning af forrudeHar din bils forrude fået stenslag eller har den af andre årsager pådraget sig en skade? I mange tilfælde vil en udskiftning af forruden være nødvendig, men ofte kan du nøjes med at få repareret selve skaden, hvis der tages hånd om denne i tide.

Hos Bosch Car Service Risskov i Århus har vi mere end 20 års erfaring i at reparere og udskifte forruder i alle typer biler, så din bil er i kyndige og professionelle hænder, når du vælger at få udskiftet din forrude eller repareret stenslag hos os.

Skal forruden udskiftes eller blot repareres?

Er du i tvivl om, hvorvidt din glasskade kræver udskiftning af bilens forrude eller om det er nok med en reparation? Det er ingen hemmelighed, at udskiftning af forruden er dyrere og mere tidskrævende end en reparation af fx et stenslag, og du har derfor brug for et autoværksted, der kan give dig en korrekt og fair vurdering af din skade.

Hos Bosch Car Service Risskov vurderer vi skaden på din forrude, vælger den mest holdbare løsning for dig og din bil og foretager reparationen med kort varsel. I mange tilfælde kan udskiftning af forruden klares på få timer, så du ikke behøver undvære din bil i længere tid.

Vi hjælper desuden gerne med papirarbejdet til forsikringen, så du hurtigt og nemt kan komme videre.

Reagér hurtigt på stenslag og spar penge og tid

Udskift af forrude pga. skadeEt stenslag i din bils forrude kan gøre bilen usikker og, ikke mindst, ulovlig at køre i. Hvis et stenslag fx er placeret direkte foran bilførerens synsfelt og fylder mere end 3 mm i diameter vil din bil blive kasseret ved syn. Det er med andre ord vigtigt, at du får taget hånd om stenslag og andre skader på forruden så snart de opstår.

Hvis du får et stenslag, bør du straks booke en tid til reparation hos Bosch Car Service Risskov. Jo hurtigere du reagerer, desto større sandsynlighed er der for, at vi kan nøjes med at reparere selve skaden frem for at skifte hele forruden.

Sørg for at holde stenslaget frit for skidt og støv. Dæk stenslaget med tape eller et transparent klistermærke, som er lavet specielt til forsegling af stenslag. Det kan forhindre stenslaget i at begynde at løbe og udvikle sig til en revne.

Du er velkommen til at kigge forbi

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores værksted på Stokagervej 27 i Risskov lige uden for Århus, hvis du pludselig får et stenslag eller har spørgsmål vedrørende skader eller problemer med din bil. Du kan også sende os en mail på info@danskautoel.dk eller ringe på tlf 86 17 21 10, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid til reparation af stenslag eller udskiftning af forruden.

Fortæl os om dit problem