Udskiftning af bremser

Udskiftning af bremserSøger du et autoværksted i Århus, der kan udføre hurtig og professionel reparation samt udskiftning af bremser, så kan du trygt vælge Bosch Car Service Risskov. Vi har mere end 20 års erfaring i at foretage service og reparation af alle typer køretøjer, og vi udfører dagligt udskiftning, justering og reparation af bremser.

Oplever du problemer med bremserne eller vil du bare gerne være sikker på, at dine bremser fungerer optimalt? Du altid velkommen til at kigge forbi vores autoværksted på Stokagervej 27 i Risskov, hvor vi foretager en vurdering af dit bremsesystem og giver dig et tilbud på udskiftning eller reparation heraf, hvis det er nødvendigt. Vi rådgiver dig samtidig i vedligehold af dine bremser og aftaler gerne en tid til næste tjek.

Hvor ofte skal bremserne tjekkes?

Vi behøver næppe fortælle dig, at bremserne er ret essentielle for din sikkerhed såvel som bilens køreegenskaber. Dine bremser skal virke, og hos Bosch Car Service Risskov arbejder vi altid for at være på forkant med de problemer, der kan gøre din bil usikker og direkte farlig at køre i – her spiller bremserne en afgørende rolle.

Derfor skal der løbende tjekkes for slitage på bremseklodser samt utætheder omkring bremseslanger og pakninger. I nogle tilfælde er vil det være optimalt helt at udskifte bremserne.

Vær opmærksom på dine bremser

Alt for mange danskere ignorerer problemer med bremserne og undlader desværre at få bilen tjekket. Det kan være livsfarligt at se bort fra selv små problemer relateret til bremserne, og hos Bosch Car Service vil vi derfor altid opfordre dig til hellere at kigge forbi én gang for meget, end én gang for lidt.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med bremserne og har brug for en professionel vurdering er vi altid klar med en hurtig og professionel vurdering af problemet. Tøv derfor aldrig med at kigge forbi.

Vi vil desuden opfordre dig til selv at være opmærksom på, om dine bremser fungerer korrekt. I mange tilfælde kan du selv mærke, når bremserne er slidte eller er tæt på at stå af, ved at være opmærksom på følgende:

  • Bilen ”sejler” når du bremser. Det kan betyde, at dine bremseklodser er slidt skævt.
  • Det larmer når du trykker på bremsepedalen. Det kan betyde at kaliberen sidder skævt ift. bremseskiven.
  • Der er en skurrende lyd når du remser. Bremseklodser eller bremseskiverne er slidt op eller der kan være gået rust i bremsesystemet.

Gør det desuden til en vane at tjekke bremseskivens tykkelse, se efter rust og husk at skifte bremsevæske minimum én gang om året. Gør du dette, kan du i mange tilfælde selv være på forkant og booke en tid hos Bosch Car Service Risskov inden problemet udvikler sig.

Er du i tvivl?

Det er selvfølgelig ikke dit job at vide alt om din bils bremser – det er det vi er her for, og hvis du er i tvivl, kan du altid kigge forbi vores værksted på Stokagervej 27 i Risskov lige uden for Århus. Du kan også sende os en mail på info@danskautoel.dk eller ringe på tlf. 86 17 21 10, hvis du har spørgsmål eller vil booke tid til et tjek samt reparation eller udskiftning af bremser.

Fortæl os om dit problem