Skift af tandrem

Skift af tandremTandremmen er en af din bils vigtigste dele. Den sørger bl.a. for at ventiler og vandpumpe i din bil fungerer som de skal, og det er derfor afgørende at du har styr på hvornår tandremmen trænger til en udskiftning. Skift af tandrem sker nemt og hurtigt på vores værksted i Århus.

De fleste biler har et fast serviceinterval for hvornår tandremmen skal skiftes. Du finder serviceintervallet i din bils servicemanual. Bemærk dog at serviceintervallet i manualen er vejledende. Det er derfor altid en god idé at få en professionel vurdering. Er du i tvivl om hvornår din bils tandrem skal skiftes, er du velkommen til at kontakte Bosch Car Service Risskov, hvor vi hjælper dig med at tjekke tandremmen og giver dig et tilbud på udskiftningen, såfremt denne er nødvendig. I forbindelse med udskiftning af tandremmen vil vi ofte også tilbyde at udskifte vandpumpen. Vandpumpen kan være vanskelig at komme til pga. tandremmen og det er derfor både nemmere og billigere for dig, at få skiftet tandrem og vandpumpe i samme ombæring.

Billig udskiftning af tandrem

specialistHos Bosch Car Service Risskov udfører vi skift af tandrem på alle biltyper og –modeller til rigtig gode priser. Udskiftning af tandremmen er kendt for at være en forholdsvis dyr reparation, da den kan være både besværlig og tidskrævende. Derfor har du brug for et autoværksted, der effektivt og fejlfrit kan udføre reparationen. Og tilbyder dig et højt serviceniveau til lave priser. Det gør vi hos Bosch Car Service Risskov. Vi har mere end 20 år erfaring i effektiv udskiftning af tandremme til konkurrencedygtige priser.

Kig forbi vores værksted i Risskov ved Århus og lad os tjekke om din tandrem trænger til udskiftning. Du finder os på Stokagervej 27. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 86 17 21 10.

Fortæl os om dit problem