Rustbeskyttelse i Århus

Rust i og på bilen er grimt, men det betyder vel ikke noget for bilens køreegenskaber eller sikkerhed?

Det gør det i høj grad! Faktisk kan rust medvirke til at gøre din bil mindre sikker og i nogle tilfælde direkte farlig at køre i, især hvis den fx har angrebet bremserør, fjedertårne, stødabsorberingsbjælker, døre, beskyttelsesstolper m.m. Samtidig forkorter rust din bils levetid betydeligt. Vi udfører rustbeskyttelse i Århus og omegn.

Forebyg mod rust

Den bedste måde at undgå rust på er gennem løbende og professionel forebyggelse. Du bør altid overlade rustbehandlingen i Århus til et professionelt autoværksted, hvor du får en garanteret grundig behandling af din bil, som sikrer at din bil er ordentligt beskyttet mod rust i mange år fremover. Vi kan være din hjælp til rustbeskyttelse i Århus, så kom endelige forbi vores værksted.

Hos Bosch Car Service Risskov har vi mere end 20 års erfaring med rustbeskyttelse af biler. Vi betragter rustbehandlingen af din bil som en tillidssag, især da selve rustbeskyttelsen er ikke synlig. Du skal med andre ord vælge et autoværksted, som du kan stole på. Og du kan stole på, at din bil er beskyttet mod rust ned til sidste millimeter, når du vælger at lade Bosch Car Service Risskov tage sig af din bil.

Er din bil særligt udsat?

Rust opstår når ilt og jern får mulighed for at gå i forbindelse med hinanden, som fx når vand gennem en længere periode har været i kontakt med metal. Når rusten først har fået fat, vil den fortsætte med at spredes indtil den behandles.

Som bilejer i Århus ved du, at du ikke altid er sikret de bedste parkeringspladser, hvor bilen er beskyttet fra vind og vejr, som kan gå ind og fremskynde rustdannelsen. Står din bil ofte eller måske dagligt parkeret i det fri, bør du derfor være særligt opmærksom på, at få foretaget en grundig rustbehandling.

Professionel rådgivning og rustbehandling i Århus

specialistHos Bosch Car Service Risskov får du foretaget grundig og forebyggende rustbeskyttelse i Århus af din bil samt vejledning ift. løbende behandling mod rust.

De fleste biler har behov for rustbehandling med 3-5 års mellemrum, men det varierer dog alt efter din bils alder. Vi hjælper dig med at vurdere hvor ofte din bil har brug for rustbeskyttelse, så du kan få glæde af din bil så længe som muligt.

Er du i tvivl om, hvorvidt det er tid til rustbehandling- eller beskyttelse er du altid velkomment til at kigge forbi Bosch Car Service Risskov. Vi har adresse på Stokagervej 27 i Risskov lige uden for Århus. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende os en mail på info@danskautoel.dk eller ringe på tlf. 86 17 21 10.

Fortæl os om dit problem