Olieskift

Er det tid til et olieskift på bilen? Hos Bosch Car Service Risskov i Århus udfører vi olieskift på alle typer køretøjer, og vi benytter kun olie af absolut bedste kvalitet.

Bosch Car Service Risskov klarer olieskiftet mens du venter

Overlad trygt olieskiftet eller skift af oliefilter til os hos Bosch Car Service Risskov, hvor vi har mere end 20 års erfaring i at foretage olieskift. Det er vigtigt at din bil får den helt rigtige type olie, da olien både forlænger din bils levetid samt sikrer de gode køreegenskaber. Vi kender alt til de forskellige motorolier og ved også hvilken, der passer til netop din bil.

Vi tager desuden hensyn til om din bil tidligere har fået påhældt andre typer olier, da en sammenblanding af to forskellige olietyper kan forringe disses egenskaber. I forbindelse med olieskiftet tjekker vi også om dit oliefilter skal skiftes. Filteret sørger bl.a. for at rense olien inden den kommer i kontakt med motoren og et skift af filteret vil i langt de fleste tilfælde være fordelagtigt.

Hvis et olieskift, og evt. skift af oliefilter, er det eneste din bil trænger til, kan vi ofte klare arbejdet mens du venter. Så kan du komme hurtigt videre uden at måtte undvære din bil i flere døgn.

Tjek oliestanden i tide – det kan blive dyrt at lade være!

Motorolien smører din bils vitale dele og forhindrer slid samtidig med at den holder din motor ren, forhindrer rust, tætner mellem cylindre og stempler samt sørger for at motoren ikke overophedes.

Det er derfor yderst vigtigt, at du husker at tjekke oliestanden i din motor med jævne mellemrum. Glemmer du dette, kan du i værste fald ende med en sammenbrændt motor – og det gør væsentligt mere ondt i pengepungen at skulle betale for en ny motor frem for et par liter motorolie.

Hos Bosch Car Service Risskov i Århus giver vi dig råd og vejledning, så du kan få foretaget olieskift i tide. Vi anbefaler at du tjekker din bils oliestand for hver 1.000 kørte km, da selv nyere biler kan have et olieforbrug på op til en liter pr. 10.000 km. Da der ved nyere biler er op mod 50.000 km mellem serviceeftersynene, risikerer din bil altså at løbe tør mellem disse. Lad være med at vente på at olietrykslampen i instrumentbrættet lyser op – gør den det, kan din bils motor allerede have taget skade.

Det er desuden en rigtig god ide at have en dunk med olie liggende i din bil, hvis du kommer i en situation hvor din bil akut trænger til olie og du ikke kan komme til dit værksted. Hos Bosch Car Service Risskov kan du købe præcis den type olie, som vi hælder på din bil

Er du i tvivl?

specialistEr du i tvivl om, hvorvidt din bil trænger til olie eller ej? Du er altid velkommen til at kigge forbi hos Bosch Car Service Risskov, hvor vi hjælper dig med at tjekke oliestanden, vurderer hvor ofte du bør få skiftet olie og sørger for at få påfyldt den helt rigtige olie på din bil, så du kan være godt kørende indtil næste olieskift.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores autoværksted på Stokagervej 27 i Risskov ved Århus. Du kan også sende os en mail på info@danskautoel.dk eller ringe på tlf. 86 17 21 10, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke tid til oliskift.

Fortæl os om dit problem