Dækskift Århus

Billigt og professionelt dækskift i Århus

specialistHos Bosch Car Service Risskov tjekker vi alle dine dæk og foretager de nødvendige dækskift, tjekker lufttryk samt rådgiver dig, så du selv er godt rustet ift. at holde øje med dine dæk og afgøre hvornår de skal skiftes næste gang.

Vi besvarer også gerne dine spørgsmål vedr. dæk, fælge, dæktryk samt hjælper dig med at finde din højdeindikator og viser dig, hvad du skal kigge efter, når du vil være sikker på at dine dæk lever op til kravene. Al service og rådgivning får du naturligvis til yderst konkurrencedygtige priser.

Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at kigge forbi vores værksted på Stokagervej 27 i Risskov lige uden for Århus. Du kan også sende os en mail på info@danskautoel.dk eller ringe på tlf. 86 17 21 10, hvis du har spørgsmål eller booke tid til dækskift i Århus.

Søger du et autoværksted, der kan udføre professionel, hurtigt og billigt dækskift i Århus?
Bosch Car Service Risskov er dit professionelle autoværksted med fokus på dækskift i Århus. Vi har mere end 20 års erfaring med dæk- og fælgskifte på alle former for køretøjer, så når du vælger at få foretaget dit dækskift hos os, er du sikker på, at du og din bil er i trygge og kompetente hænder.

Slidte dæk er farlige for dig selv og miljøet

Brugte og nedslidte dæk har ikke så godt fat i vejbanen som nye dæk. Det kan bl.a. betyde at din bremselængde øges og din kørsel dermed bliver mere usikker. Samtidig er nedslidte dæk og et for lavt dæktryk medvirkende til at øge dit brændstofforbrug og dermed også CO2-udledningen. Det kan med andre ord blive en dyr og farlig affære at undlade at udskifte de nedslidte dæk.

Hvornår er det tid til at få skiftet dæk?

Udover almindelig skift fra vinter til sommerdæk og omvendt, skal dine dæk løbende skiftes ud, efterhånden som de bliver slidt. Du kan selv holde øje med hvornår dine dæk er ved at være nedslidte og det er tid til at kigge forbi Bosch Car Service Risskov til dækskift i Århus. Det gør du ved at tjekke dækmønsterets rilledybde. Den lovpligtige minimumsdybde er på 1,6 mm, men det anbefales, at du får skiftet dæk når rilledybden er under 3 mm på dine sommerdæk og 4 mm for vinterdæk.

I de fleste dækmærker sidder der dog også en såkaldt højdeindikator for, hvor langt dine dæk kan nedslides. Når denne indikator er ved at være nået, er det tid til at få skiftet dæk. Det gælder også, selvom alle fire dæk ikke er lige nedslidte.

Fortæl os om dit problem