Dækservice Århus

Søger du et autoværksted, der foretager hurtig og professionel dækservice i Århus til gode priser? Så kig forbi hos Bosch Car Service Risskov i Århus, hvor vi gennem mere end 20 år har udført dækservice samt dækskift på alle typer biler.

Problemer med dækkene kan opstå pludseligt, fx i form af en punktering, eller over tid pga. vedvarende slid. Uanset om du har brug for akut dækservice eller ønsker tid til et almindeligt tjek af dækkenes tilstand, får du topprofessionel dækservice og vejledning hos Bosch Car Service Risskov i Århus.

Komplet dækservice i Århus

Når du får foretaget dækservice på din bil, skal du kunne stole på, at alt bare spiller, når du får din bil igen. Vi tjekker vi dækkenes sporing, dæktryk, slid af dækmønster, støddæmpere, foretager styretøjsudmåling, afbalancerer dækkene og lapper/udskifter punkterede dæk.

Vi tilbyder desuden skift af alle fire dæk, herunder også skift fra vinter- til sommerdæk og omvendt.

Slidte dæk = mindre sikkerhed på vejen

mechanic changing a car wheel.

Dækkenes tilstand har afgørende betydning for din bils køreegenskaber og dermed også din sikkerhed og komfort, når du kører. Slidte dæk kombineret med et for lavt lufttryk i dækkene kan øge din bremselængde og er desuden medvirkende til at øge dit brændstofforbrug – og det gør ondt, både på din pengepung og på miljøet.

Det er derfor vigtigt at du jævnligt får foretaget dækservice, hvor alle bilens dæk tjekkes grundigt og justeres hvis nødvendigt. Du bør desuden selv tjekke dæktryk og dækmønsterets slid med ca. 14 dages mellemrum, da du på den måde kan nå at reagere hvis et eller flere af dine dæk er tæt på at være slidt ned eller trænger til luft. Bemærk at rilledybden i dit dækmønster ikke må være under 1,6 millimeter. Dog anbefaler vi at rilledybden ikke kommer under 3 millimeter på dine sommerdæk og 4 millimeter på dine vinterdæk. Er den det, eller er den tæt på, er det tid til at bestille tid til dækskift eller dækservice i Århus hos Bosch Car Service Risskov.

Passer dine dæk til din kørsel?

Kører du mest i byen, på landevejen eller pendler du dagligt til og fra arbejde på motorvejen? Du slider forskelligt på dine dæk alt efter hvor og hvordan du kører. Derfor har du brug for dæk, der passer til dine kørselsbehov. Når dækkene passer til dit kørselsmønster, vil dækkene holde længere og du vil få meget mere glæde af din bil. Hos Bosch Car Service Risskov hjælper vi dig med at vælge de rigtige dæk til din bil og vejleder dig i optimal brug og vedligehold af dine dæk.

Er det tid til dækservice i Århus?

Trænger dine dæk til service eller vil du gerne have en vurdering af dækkenes tilstand inden du booker tid til dækservice i Århus, er du altid velkommen til at kigge forbi vores autoværksted på Stokagervej 27 i Risskov ved Århus. Du kan også sende os en mail på info@danskautoel.dk eller ringe på tlf. 86 17 21 10, hvis du har spørgsmål eller vil booke tid til dækservice.

Fortæl os om dit problem