Autoværksted i Århus

Din bil skal fungere ordentligt, så du kan komme trygt fra A til B. Men hvem sørger for, at din bil fungerer som den skal – og når den skal? Vores autoværksted i Århus kan hjælpe dig godt på vej, når din bil ikke selv kan!

Autoværksted-i-Ã…rhusNår din bil pludselig bryder sammen, ikke vil starte, skal til service eller bare driller, har du brug for et autoværksted, der yder hurtig og professionel service, så du kan komme godt videre. Du finder et stort udbud af autoværksteder i og omkring Århus, men hvordan vælger du det værksted, der passer til dine behov?

Her er din bil i trygge hænder

Problemer med bilen kommer aldrig belejligt. Ofte kan det, der virker som et meget specifikt problem vise sig at være noget helt andet. Derfor bør du altid vælge et autoværksted, der kan tage hånd om synlige såvel som usynlige problemer.

Hand of auto mechanic with a wrench. Car repair.Det kan vi hos Bosch Car Service Risskov. Vi er dit professionelle autoværksted i Århus med mere end 20 års erfaring i at varetage store som små opgaver inden for reparation, service, klargøring inden syn samt eftermontering af autoelektrisk udstyr. Her får du service i top til yderst konkurrencedygtige priser samt råd og vejledning inden for ethvert tænkeligt autorelateret spørgsmål.

Hos Bosch Car Service Risskov har vi både hoved og hænder skruet godt på. Vi er her nemlig ikke blot for at reparere eller klargøre din bil, men også for at give den nødvendige og konkrete rådgivning du har brug for, så du kan få glæde af din bil i mange år endnu.

Vores arbejdsområder omfatter bl.a.:

  • Alt i automekanisk og autoelektrisk arbejde
  • Klargøring inden syn
  • Reparation
  • Rådgivning fx ifm. køb eller salg af bil etc.

Brug for specialist & autoværksted i Århus?

specialistSiden opstarten i 1993 har vi specialiseret os i eftermontering, salg og reparation af Webasto motorvarmere, aircondition og rensning af partikelfiltre til dieselbiler, lastbiler og entrepenørmateriel. Vi tilbyder desuden et mekanisk værksted med fokus på VAG-Audi, Volkswagen, Skoda og Seat.

Kontakt os allerede i dag

Vi er altid klar til at rådgive dig eller komme med et godt tilbud på reparation af din bil. Har du spørgsmål er du velkommen til at kigge forbi, sende en mail til info@danskautoel.dk eller ringe til os på tlf. 86 17 21 10.

Fortæl os om dit problem