Autolakering Århus

Du kan trygt kontakte Bosch Car Service Risskov, når du søger et professionelt værksted, der tilbyder autolakering i Århus.

Grundig og professionel autolakering og rådgivning

Autolakering ÅrhusUanset om din bil har pådraget sig skader og buler i lakken eller om den trænger til en genopfriskende autolakering, så finder du ikke et mere professionelt og serviceminded autolakeringsværksted i Århus.

Autolakering i Århus skal foretages af fagfolk, hvis du vil opnå det bedste resultat. Det opnås i høj grad gennem grundigt forarbejde og ordentlig vejledning, og vi sikrer os derfor altid at forarbejdet er gjort ordentligt inden vi foretager selve autolakeringen. Vi giver dig den nødvendige rådgivning og fortæller dig gerne om de forskellige laktyper samt farvers fordele og ulemper og vejleder dig i at vedligeholde lakken efterfølgende.

Når du vælger autolakering hos Bosch Car Service Risskov lige uden for Århus, er du derfor sikker på et resultat i topklasse.

Udbedring af ”bilkabuler” og skader i lakken

I en stor by som Århus, hvor bilerne både må køre og parkere tæt, kan man desværre ikke altid undgå at blive offer for ridser og de såkaldte ”bilkabuler”. Den eneste ”fordel” ved ridser og buler i lakken er, at andre bilister holder pæn afstand fra dig på vejene og parkeringspladserne – men helt ærligt, kønt er det altså ikke.

Hos Bosch Car Service Risskov kan vi hjælpe med at udbedre de grimme skader, så din bil igen fremstår ny og velholdt ved den rette autolakering. Vi har mere end 20 års erfaring med autolakering og foretager både lakering af hele bilen eller lakering ved udbedring af enkelte skader. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt først at reparere eventuelle buler. Det hjælper vi naturligvis også med inden vi foretager selve lakeringen, for at opnå det bedste resultat. Vi har mere end 20 års erfaring med autolakering og foretager både lakering af hele bilen eller lakering ved udbedring af enkelte skader. Vores mål er altid at opnå det perfekte resultat når vi lakerer din bil, så du slipper for kedelige farveforskelle eller ujævnheder. Og din bil forlader ikke vores værksted, før alt bare spiller!

Genopfriskning af lakken eller en helt ny farve?

Med årene kan lakken komme til at fremstå kedelig og slidt. Heldigvis går det ikke ud over bilens køreegenskaber, men vi er ret overbeviste om, at bilens udseende har en vis effekt på din køreglæde. Du synes måske din bil trænger til en genopfriskning af lakken eller du har lyst til at prøve en helt ny farve? Hos Bosch Car Service Risskov står vi klar til at give lakken nyt liv eller hjælpe dig med at finde den helt rigtige nye farve og laktype til din bil.

Kig forbi eller bestil en tid i dag

Er det tid til genopfriskning af lakken eller har du buler og ridser, der skal udbedres? Kig forbi Bosch Car Service Risskov på Stokagervej 27 i Risskov lige uden for Århus, så kigger vi på din bil og vurderer hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@danskautoel.dk eller ringe på tlf. 86 17 21 10, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til autolakering.

Fortæl os om dit problem