Autoelektriker i Århus

Bosch Car Service Risskov er din professionelle autoelektriker i Århus. Vi har gennem 20 år opbygget solid erfaring inden for autoelektronik på alle typer køretøjer, og vi leverer derfor altid resultater i topklasse, når vi reparerer, monterer eller justerer din bils elektroniske udstyr.

Autoelektronikken i din bil omfatter bl.a. aircondition, motorvarmere, radio, sædevarme, elruder, P-watch, vinduesviskere, bilvarmer, tågelygter, lyd, lys, soltag, anhængerstik og meget mere. Faktisk omfatter det alt, der er styret via strøm og elektronik. I moderne biler gælder det derfor størstedelen af udstyret. Derfor har du brug for en autoelektriker, der har kendskab til alle typer autoel, hvis din bil svigter.

Når elektronikken i bilen svigter

Din bil har masser af elektronisk udstyr – størstedelen af dette udstyr er essentielt for din bils køreegenskaber og din sikkerhed, mens enkelte elektroniske dele, fx sædevarmere, radio og højttalere, i højere grad kan forbindes med din køreglæde.

Fælles for alle de elektroniske dele er, at elektronik af og til kan svigte. I disse tilfælde skal der en autoriseret og professionel autoelektriker til – du må ikke selv begynde at rode med bilens elektronik, da du kan risikere at komme til skade eller forværre eventuelle fejl. Tag i stedet bilen med til Bosch Car Service Risskov, hvor vi løser dine elektroniske bilproblemer, så du kan komme godt og sikkert videre.

Virker bilen ikke som den skal?

Oplever du af og til at din bil ikke virker som den skal, uden at du kan lokalisere problemet til en bestemt komponent? Så kan det være på tid, at besøge en autoelektriker i Århus!

Det kan skyldes elektronikken i bilen, og det kræver, at du får en autoelektriker til at kigge på din bil. Ofte kan autoelektrikeren finde ud af præcis hvor problemet er opstået og fikse det uden at det kræver udskiftning af elektronisk udstyr. Vælger du en mekaniker, der ikke er specialiseret i autoel, kan du i mange tilfælde ende med en unødigt stor regning for udskiftning af dele, hvor en reparation eller justering havde været tilstrækkeligt.

Hos Bosch Car Service Risskov er vi specialiseret i reparation, montering og justering af alt elektrisk og strømstyret udstyr i din bil. Vi er desuden specialister i montering og reparation af Webasto motor- og bilvarmere, der bl.a. sørger for at din bil hurtigt bliver varm og køreklar på kolde vintermorgener. 

Kig forbi hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at kigge forbi Bosch Car Service Risskov, lige uden for Århus, hvis du har behov for en autoelektriker. Vores autoværksted ligger på Stokagervej 27, hvor vi står klar til at tage imod dig og din bil og vurdere hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Du kan også sende os en mail på info@danskautoel.dk eller ringe på tlf. 86 17 21 10, hvis du har spørgsmål eller vil booke tid til tjek eller reparation af din bils elektroniske udstyr.

Fortæl os om dit problem